ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Aνακοίνωση του Πανθηβαϊκού Συναγερμού


«ΠΑΝΘΗΒΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ»
Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για τον νέο Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων και με αίσθημα ευθύνης και πολιτικής συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας συνήλθε η Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του Αναγεννημένου συνδυασμού μας παρουσία του αρχηγού ΤΣΕΚΕ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΟΥΓΓΡΟΣ) και του Γενικού Γραμματέα ΜΠΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ και αποφάσισε τα κάτωθι:
1. Είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή ενός φθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που διαχειρίστηκε τα πράγματα του Δήμου μας την τελευταία περίοδο.
2. Απαιτείται ισχυρή λαϊκή συμμετοχή για την αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που επιβουλεύονται το περιβάλλον στην περιοχή μας και προγραμματίζουν την κατασκευή Εργοστασίου Καύσης, επιβαρύνοντας το περιβάλλον και απειλώντας την υγεία όλων μας.
3. Η κάθε είδους κομματικές δεσμεύσεις κρατούν ομήρους του χρισματούχους εκλεκτούς με συνέπεια αντί για προστάτες των τοπικών συμφερόντων να μετατρέπονται σε ιμάντες μεταφοράς προειλλημένων αποφάσεων από την κεντρική εξουσία.
4. Πιστεύω μας είναι ότι μόνο μία ανεξάρτητη και αδέσμευτη από κομματικά και άλλα συμφέροντα Δημοτική Αρχή μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον τόπο μας.
5. Για όλους τους προηγούμενους λόγους προκρίναμε την συνεργασία με τον συνδυασμό «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημάρχου ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗ, του οποίου τις πολιτικές θέσεις και αρχές υιοθετούμε προς όφελος του Δήμου μας και των συμπολιτών μας.
6. Προτείνουμε ως υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με τον συνδυασμό «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» τα μέλη μας:
α. Βενιζέλος Δημήτριος (ΤΑΚΟΣ)
β. Μπληζιώτης Φώτης
γ. Τσεκές Σωτήριος (ΟΥΓΓΡΟΣ)

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων




«Στον θεσμό του Καποδίστρια δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε» είπε την Κυριακή στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της «Σύγχρονης Θήβας» ο Δήμαρχος Θηβαίων και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Σβίγγος, σε συγκέντρωση που έγινε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.
Ο κ. Σβίγγος αρχικά έκανε αναφορά στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Θηβαίων ενώ αμέσως μετά καλωσόρισε τους υποψηφίους και ιδιαίτερα αυτούς που προέρχονται από τους Δήμους Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Θήβα και ο συνδυασμός μας, σας καλωσορίζουν. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, με εσάς που θέτετε τον εαυτό σας στην διάθεση του Καλλικράτη, της πόλης σας και του χωριού σας. Είστε δίπλα μας γιατί το θέλετε, γιατί το αγαπάτε. Θα δώσουμε την μάχη με την Αλήθεια και με την Προοπτική. Έχουμε το παράδειγμα της μέχρι σήμερα θητείας μας στην αυτοδιοίκηση, με έργα, παρεμβάσεις, δίπλα στον πολίτη και τον πάσχοντα.
Είμαι βέβαιος ότι με την ίδια θέρμη, αγάπη και σεβασμό θα πορευθούμε και την νέα Δημοτική θητεία στην νέα εποχή του Καλλικράτη.
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα αυτό και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας γιατί είμαστε μια ομάδα. Εύχομαι σε όλους να έχουμε έναν καλό νικηφόρο αγώνα γιατί πρέπει αυτή η πόλη, ο νέος Δήμος να συνεχίσουν με τον ρυθμό της ανάπτυξης και της προόδου της Σύγχρονης Θήβας. Είμαστε συνδυασμός νίκης!».

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ


Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Ηλίας Τζαμτζής, εκπαιδευτικός και αντιπρόεδρος του Δ.Σ., θα αποτελέσει την πρόταση του δημάρχου Λεβαδέων Δ. Τσιφή για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς κατά τη συνεδρίαση που θα γίνει την Δευτέρας 11 Οκτωβρίου και που θα έχει μοναδικό θέμα το εξής.
Λήψη απόφασης του Δ.Σ. περί αποδοχής της παραίτησης του Προέδρου του Δ.Σ. Λεβαδέων και διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Προέδρου για το διάστημα 11-10-2010 έως και 31-12-2010.
Σημειώνεται ότι οριστική είναι η απόφαση του Ηλία Τζαμτζή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Εξάλλου άλλες πληροφορίες θέλουν τον κ. Τσιφή να προτείνει στη θέση του αντιπροέδρους τον Ν. Καφρίτσα.

Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ: "Σε αυτή την μάχη σας θέλω όλους παρόντες"




Φίλες και Φίλοι της Βοιωτίας,
Με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις μια βασική συνιστώσα της Δημοκρατίας που είναι ο νεοσύστατος θεσμός του αιρετού περιφερειάρχη στις επικείμενες εκλογές της 7ης Νοέμβρη 2010.Τολμάμε με τον νικηφόρο συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά, στον οποίο συμμετέχω, να πραγματώσουμε αυτό που χρόνια η αυτοδιοίκηση πάλευε-τίποτε να μην είναι «διορισμένο» και προπαντός αποκέντρωση και οικονομική αυτοτέλεια.Με άλλα λόγια εσείς και εμείς μαζί να επιλύουμε ειρηνικά τα προβλήματα του τόπου μας, της ευρύτερης περιφέρειας μας αφού η πρόκληση των αντίξοων εποχών που ζούμε το επιβάλλει.Σ’ αυτή τη μάχη που είναι δύσκολη, σ΄αυτή τη μάχη που ορθώνονται εμπόδια όλοι θα είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα γρανάζια της μιζέριας και με στόχο καλύτερες συνθήκες ζωής μέσα σε ένα καθαρό και ανθρώπινο περιβάλλον.Σ΄αυτή τη μάχη σας θέλω όλους παρόντες.Μη διστάζετε να με εμπιστευτείτε. Δεν θα σας προδώσω. Θα τα καταφέρουμε και θα ανέβουμε όλοι μαζί όσο μπορούμε ψηλότερα.


Φιλικώτατα


Γιώργος Ψυχογιός


Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο Περγαντά για τη Βοιωτία


ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δικηγόρος, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης

ΓΚΙΖΙΛΗ- ΜΠΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) –Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Θήβας

ΓΚΩΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –Δημοσιογράφος, Δικηγόρος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΧΟΝΤΖΙΑΣ) ΗΛΙΑΣ – Επιχειρηματίας ,Δήμαρχος Σχηματαρίου

ΖΙΩΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Τεχνολόγος – Γεωπόνος, Εκπαιδευτής , πρώην Αντινομάρχης, Πρόεδρος ΟΚΕ Βοιωτίας

ΚΑΛΜΠΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Δημόσιος Υπάλληλος Γεν. Νοσοκομείου Θήβας, Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος Δερβενοχωρίων

ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Ιατρός (Γενική Ιατρική – Εργασίας) πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος

ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ – Οικονομολόγος , Δ/ντής Τ.Ε.Δ.Κ. Βοιωτίας , Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας, πρώην Αντινομάρχης,

ΚΟΛΛΙΑ -ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ –Δικηγόρος

ΛΑΣΠΗ – ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Α΄ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας ομοσπονδίας ΑΜΕΑ ,Μέλος Δ.Σ. Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΕΑ), Αντινομάρχης

ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Χειριστής Ακτινολογικών Μηχανημάτων Νοσοκομείου Θήβας, πρώην Αντινομάρχης , πρώην Γενικός Γραμματέας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας

ΠΑΠΑΘΩΜΑ – ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΦΑΝΗ – Εκπαιδευτικός, Προισταμένη ΚΔΑΥ Νομού Βοιωτίας, Πρόεδρος Κ.Ε.Κ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης , πρώην Αναπληρωτής Νομάρχη –Αντινομάρχης

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Συνταξιούχος Ιδιωτικός Υπάλληλος, πρώην Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, πρώην Αντινομάρχης

ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ– Αντιστράτηγος ε.α. , Αντινομάρχης

ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –Οικονομολόγος

ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Αντιστράτηγος ε.α. Ελληνικής Αστυνομίας, Πτυχιούχος Νομικής , Υποψήφιος Διδάκτωρ Ψυχολογίας

ΧΡΗΣΤΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Οικονομολόγος – Στέλεχος Επιχειρήσεων

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Δικηγόρος , πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρώην Υποψήφιος Βουλευτής