ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Σταμάτης Χαλβατζής επικεφαλής του νέου συνδυασμού «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»


Μετά από δημοκρατικές διαδικασίες μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του κου Σταμάτη Χαλβατζή, «ΘΗΒΑΪΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» του κου Μίμμη Αγγέλου και «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΗΒΑΣ», επελέγη ο κος Σταμάτης Χαλβατζής ως επικεφαλής του νέου συνδυασμού «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ».

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ενιαίο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο της Θήβας


Μετά από ειλικρινή και γόνιμο διάλογο είναι πλέον γεγονός η ενότητα εκείνων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων πού είναι ικανές, σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, να αναλάβουν τά ηνία του νέου Καλλικράτειου Δήμου Θηβαίων.
Με τους Δημότες να στενάζουν κάτω από το βάρος της επίθεσης στα αντιλαϊκά εισοδήματα και κοινωνικά δικαιώματα, τις στρεβλώσεις της νέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μία Δημοτική Αρχή έτοιμη να δώσει «γήν και ύδωρ» (υπάρχουν ήδη δείγματα γραφής) σε ποικιλώνυμα συμφέροντα, συσπειρωνόμαστε σε ένα ευρύτατο μέτωπο αντίστασης και προόδου, όλες οι προοδευτικές και αγωνιστικές αυτο-διοικητικές δυνάμεις αυτού του τόπου, από όλα τά κόμματα, πέρα από πολιτικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις.
- Για να φέρουμε τον Δημότη στο Κέντρο των Αποφάσεων
- Για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις μελλοντικές γενεές
- Για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, κόντρα σε ανεξέλεγκτα κέντρα
εξουσίας
- Για να οδηγήσουμε τον νέο μας Δήμο στην ευημερία και στην προκοπή,
αξιοποιώντας τις δημιουργικές του δυνάμεις, με σεβασμό στο περιβάλλον και
στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του.
Καλούμε λοιπόν όσους και όσες δεν «βολεύονται με λιγότερο ουρανό», να
συστρατευθούμε όλοι μαζί σε ένα κοινό σκοπό για το καλό όλων μας.
«ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΗΒΑΣ»
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Σταμάτης Χαλβατζής
«ΘΗΒΑΪΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Μίμης Αγγέλου

Ο Νίκος Τούτουζας υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Θηβαίων


Αγαπητοί συμπολίτες του μεγάλου δήμου Θηβαίων βλέποντας εγώ και οι συνεργάτες μου τα χρόνια προβλήματα που μένουν άλυτα, αλλά και τη διαφθορά και τη σήψη που έχει φτάσει ακόμη και στο τελευταίο γραναζάκι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να ηγηθώ ανεξάρτητου συνδυασμού με το όνομα «Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ».
Είμαι 42 ετών έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών και αγρότης στο επάγγελμα. Έχω αγωνιστεί για τα κοινά μέσα από τις γραμμές του ΛΑ.Ο.Σ και με συνεχείς παρεμβάσεις και ανακοινώσεις για πολλά θέματα όπως η αποτροπή εγκατάστασης του εργοστασίου καύσης απορριμμάτων, το παραεμπόριο που πνίγει τα μαγαζιά της επαρχίας μας, το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, την αποδυνάμωση της αστυνομικής δύναμης Βοιωτίας και της Αγροφυλακής. του αγροτικού προβλήματος, την απάτη του ιού Η1Ν1, τις αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και στο κόστος ζωής.
Επίσης με δικές μου ενέργειες φτάσανε στην βουλή με την μορφή επερωτήσεων το θέμα της πυραμίδας των Θηβών μέσω του βουλευτή κ. Μάκη Βορίδη και το θέμα της υποβάθμισης μέχρι κατάργησης του νοσοκομείου Θηβών μέσω της βουλευτή κ. Ουρανίας Παπανδρέου. Ήδη έχουμε έτοιμο ένα πρόγραμμα 20 σημείων που θα κάνει την ζωή όλων μας καλύτερη.
Ο συνδυασμός μας είναι ανοιχτός σε όλους τους τίμιους συνδημότες μας που θέλουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Καλούμε όλους τους πολίτες που βαρέθηκαν να ακούν λόγια και επιθυμούν την αλλαγή να μας στηρίξουν με την ψήφο τους. Μαζί μας φέρνουμε ήθος και δικαιοσύνη.
Για τον συνδιασμό «Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ»
Νικόλαος Τούτουζας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ

Αγαπητές Συνδημότισσες,Αγαπητοί Συνδημότες,Μετά από επαφές με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και πολίτες των σημερινών Δήμων αποφάσισα με αίσθημα ευθύνης να ηγηθώ ανεξαρτήτου συνδυασμού , δηλώνοντας ότι θα εργασθώ με συνέπεια, ήθος και διαφάνεια για το καλό του Δήμου μας και με άξονες:

· Καθαρό περιβάλλον, το οποίο σήμερα δοκιμάζεται πολλαπλά·

Συνεργασία με όλους τους φορείς και τους δημότες για την με το καλύτερο τρόπο αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας.·

Ισομερή ανάπτυξη όλων των σημερινών Δήμων.

· Πολιτισμό, Αθλητισμό, Ποιότητα ζωής.

· Ανάπτυξη με παράλληλη αναβάθμιση των υπηρεσιών για την καλύτερη αντιμετώπιση των σημερινών κοινωνικών προβλημάτων και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Θήβα 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ