ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Aνακοίνωση του Πανθηβαϊκού Συναγερμού


«ΠΑΝΘΗΒΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ»
Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για τον νέο Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων και με αίσθημα ευθύνης και πολιτικής συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας συνήλθε η Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του Αναγεννημένου συνδυασμού μας παρουσία του αρχηγού ΤΣΕΚΕ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΟΥΓΓΡΟΣ) και του Γενικού Γραμματέα ΜΠΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ και αποφάσισε τα κάτωθι:
1. Είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή ενός φθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που διαχειρίστηκε τα πράγματα του Δήμου μας την τελευταία περίοδο.
2. Απαιτείται ισχυρή λαϊκή συμμετοχή για την αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που επιβουλεύονται το περιβάλλον στην περιοχή μας και προγραμματίζουν την κατασκευή Εργοστασίου Καύσης, επιβαρύνοντας το περιβάλλον και απειλώντας την υγεία όλων μας.
3. Η κάθε είδους κομματικές δεσμεύσεις κρατούν ομήρους του χρισματούχους εκλεκτούς με συνέπεια αντί για προστάτες των τοπικών συμφερόντων να μετατρέπονται σε ιμάντες μεταφοράς προειλλημένων αποφάσεων από την κεντρική εξουσία.
4. Πιστεύω μας είναι ότι μόνο μία ανεξάρτητη και αδέσμευτη από κομματικά και άλλα συμφέροντα Δημοτική Αρχή μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον τόπο μας.
5. Για όλους τους προηγούμενους λόγους προκρίναμε την συνεργασία με τον συνδυασμό «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημάρχου ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗ, του οποίου τις πολιτικές θέσεις και αρχές υιοθετούμε προς όφελος του Δήμου μας και των συμπολιτών μας.
6. Προτείνουμε ως υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με τον συνδυασμό «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» τα μέλη μας:
α. Βενιζέλος Δημήτριος (ΤΑΚΟΣ)
β. Μπληζιώτης Φώτης
γ. Τσεκές Σωτήριος (ΟΥΓΓΡΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: