ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων




«Στον θεσμό του Καποδίστρια δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε» είπε την Κυριακή στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της «Σύγχρονης Θήβας» ο Δήμαρχος Θηβαίων και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Σβίγγος, σε συγκέντρωση που έγινε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.
Ο κ. Σβίγγος αρχικά έκανε αναφορά στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Θηβαίων ενώ αμέσως μετά καλωσόρισε τους υποψηφίους και ιδιαίτερα αυτούς που προέρχονται από τους Δήμους Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Θήβα και ο συνδυασμός μας, σας καλωσορίζουν. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, με εσάς που θέτετε τον εαυτό σας στην διάθεση του Καλλικράτη, της πόλης σας και του χωριού σας. Είστε δίπλα μας γιατί το θέλετε, γιατί το αγαπάτε. Θα δώσουμε την μάχη με την Αλήθεια και με την Προοπτική. Έχουμε το παράδειγμα της μέχρι σήμερα θητείας μας στην αυτοδιοίκηση, με έργα, παρεμβάσεις, δίπλα στον πολίτη και τον πάσχοντα.
Είμαι βέβαιος ότι με την ίδια θέρμη, αγάπη και σεβασμό θα πορευθούμε και την νέα Δημοτική θητεία στην νέα εποχή του Καλλικράτη.
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα αυτό και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας γιατί είμαστε μια ομάδα. Εύχομαι σε όλους να έχουμε έναν καλό νικηφόρο αγώνα γιατί πρέπει αυτή η πόλη, ο νέος Δήμος να συνεχίσουν με τον ρυθμό της ανάπτυξης και της προόδου της Σύγχρονης Θήβας. Είμαστε συνδυασμός νίκης!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: