ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

AΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ




alt
Τη διαγραφή από τα μητρώα των μελών του ΠΑΣΟΚ Θήβας των: Σταμάτη Χαλβατζή,
Δημήτρη Αγγέλου,
Σπύρο Ακριβάκη, Χρήστο Ανδριανό,
Κων/νο Βόλη,
Γιώργο Γαστουνιώτη,
Γιάννη Γουρνή,
Κων/νο Μαργαρίτη,
Στέλιο Μπεκρή,
Δημήτρη Ρούση,
Νίκο Τρικαλίτη ( του Κων/νου),
Βασίλη Τσιάμαλο
και Αναστάσιο Φρούσιο,
αποφάσισε κατά πλειοψηφία η τοπική οργάνωση Θήβας- πρόταση δηλαδή ουσιαστικά- η οποία απευθύνεται προς το κεντρικό ΠΑΣΟΚ, που θα αποφασίσει για την κομματική τύχη των συγκεκριμένων προσώπων.

Παράλληλα ζητά και την αποπομπή των Δημήτρη Αγγέλου και Αναστάσιου Φρούσιου από κρατικές θέσεις που κατέχουν και τους έχουν δοθεί.
Ουσιαστικά πρόκειται για τα κύρια μέλη του συνδυασμού του Σταμάτη Χαλβατζή «Αυτοδιοικητική ενότητα» στους οποίους φαίνεται ότι χρεώνεται η ήττα του Νίκου Σβίγγου, που είχε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θηβαίων.
Την κίνηση της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Θήβας σχολίασε ο Σταμάτης Χαλβατζής
alt
χαρακτηρίζοντας την αστεία, ατυχή και κίνηση πανικού « σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς που κινούμαστε σ’ αυτόν τον πολιτικό χώρο, διότι οι Θηβαίοι πολίτες μετά από μια εκλογική μάχη απάντησαν αρνητικά στις προτάσεις του συγκεκριμένου χώρου. Θεωρώ ότι είναι μια ενέργεια τουλάχιστον αστεία και ατυχή, από την πλευρά αυτών που την εμπνεύστηκαν. Αποδεικνύουν περίτρανα γιατί τα αποτελέσματα στη Θήβα, για τον υποψήφιο δήμαρχο ήταν αυτά που ήταν, ενώ αντίστοιχα για τον περιφερειάρχη ήταν διαφορετικά».

Πρόσθεσε δε ότι αυτοί που την υπέγραψαν κινούνται από εμπάθεια, προσωπικές απόψεις και ιδιοτέλεια και έχουν οδηγήσει την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους ανθρώπους που κατευθύνουν το ΠΑΣΟΚ, σε λανθασμένες επιλογές. « Προσπαθούν να κρύψουν τα πραγματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ στην τοπική κοινωνία τη Θήβας» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε « έχουμε μια μακράν πορεία στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, διότι στο ΠΑΣΟΚ δεν μας έγραψε κανείς, μας έγραψαν οι αγώνες μας, η καθημερινή μας συμπεριφορά και η δράση μας. Αυτή δεν μπορεί να τη διαγράψει κανένας και πολύ περισσότερο κανένας γραμματέας τοπικής οργάνωσης, που ξέρουμε τον τρόπο και τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες εκλέγεται. Πρέπει να επικρατήσει ηρεμία να καταλάβουν όλοι ότι σ’ αυτές τις ώρες χρειάζεται πάνω απ’ όλα ήρεμη σκέψη και βέβαια χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας σχετικά με το τι υποστηρίζουμε για τα προβλήματα της Θήβας όσοι κινούμαστε σ’ αυτόν τον πολιτικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: