ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Νίκος Τούτουζας υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Θηβαίων


Αγαπητοί συμπολίτες του μεγάλου δήμου Θηβαίων βλέποντας εγώ και οι συνεργάτες μου τα χρόνια προβλήματα που μένουν άλυτα, αλλά και τη διαφθορά και τη σήψη που έχει φτάσει ακόμη και στο τελευταίο γραναζάκι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να ηγηθώ ανεξάρτητου συνδυασμού με το όνομα «Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ».
Είμαι 42 ετών έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών και αγρότης στο επάγγελμα. Έχω αγωνιστεί για τα κοινά μέσα από τις γραμμές του ΛΑ.Ο.Σ και με συνεχείς παρεμβάσεις και ανακοινώσεις για πολλά θέματα όπως η αποτροπή εγκατάστασης του εργοστασίου καύσης απορριμμάτων, το παραεμπόριο που πνίγει τα μαγαζιά της επαρχίας μας, το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, την αποδυνάμωση της αστυνομικής δύναμης Βοιωτίας και της Αγροφυλακής. του αγροτικού προβλήματος, την απάτη του ιού Η1Ν1, τις αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και στο κόστος ζωής.
Επίσης με δικές μου ενέργειες φτάσανε στην βουλή με την μορφή επερωτήσεων το θέμα της πυραμίδας των Θηβών μέσω του βουλευτή κ. Μάκη Βορίδη και το θέμα της υποβάθμισης μέχρι κατάργησης του νοσοκομείου Θηβών μέσω της βουλευτή κ. Ουρανίας Παπανδρέου. Ήδη έχουμε έτοιμο ένα πρόγραμμα 20 σημείων που θα κάνει την ζωή όλων μας καλύτερη.
Ο συνδυασμός μας είναι ανοιχτός σε όλους τους τίμιους συνδημότες μας που θέλουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Καλούμε όλους τους πολίτες που βαρέθηκαν να ακούν λόγια και επιθυμούν την αλλαγή να μας στηρίξουν με την ψήφο τους. Μαζί μας φέρνουμε ήθος και δικαιοσύνη.
Για τον συνδιασμό «Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ»
Νικόλαος Τούτουζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: