ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα Θανάση Σκούμα


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη σας προς το συνδυασμό ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Σταμάτη Χαλβατζή αλλά και στην υποψηφιότητά μου.

Μας αναδείξατε στη θέση της μειοψηφίας και από αυτή θα υπηρετήσουμε την πόλη και το θεσμό.

Είναι ιδιαίτερη η τιμή που κάνατε σε μένα, να εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος του νέου Δήμου Θηβαίων.

Η εμπιστοσύνη αυτή που μου δείξατε με συγκινεί, αλλά παράλληλα αναθέτει και σε μένα την ευθύνη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας να εργαστώ με ακόμα μεγαλύτερο σθένος για την προάσπιση του συλλογικού συμφέροντος του νέου Δήμου Θηβαίων, για την προστασία του πολιτιστικού αποθέματος της πόλης, για τη χρηστή διαχείριση του δημοτικού χρήματος, για την προστασία του περιβάλλοντος, για την προστασία και διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωφελών δραστηριότητων του Δήμου και την διατήρηση όλων των κοινωνικών δομών της αυτοδιοίκησης.

Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, όπου μειώνονται και περικόπτονται τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά δικαιώματα των λαϊκών τάξεων, έχουμε την ευθύνη της αλληλεγγύης και της στήριξης των λαϊκών αγώνων ενάντια στο μνημόνιο και την κηδεμονία της χώρας από την τρόικα.

Μπορούμε μαζί, με τους συλλογικούς μας αγώνες, να αλλάξουμε τα πράγματα για την πόλη και τη ζωή μας, όπως έγινε με το εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων.

Έχουμε την ευθύνη να μην υποθηκευτεί το μέλλον της πόλης και των παιδιών μας. Ο κίνδυνος της μετατροπής της πόλης σε ενεργειακό κέντρο ρυπογόνων δράσεων είναι προ των πυλών.

Έχουμε το χρέος, να αγωνιστούμε για να μην επιτρέψουμε την υποθήκευση της ζωής μας και της αξιοπρέπειας μας.

Θανάσης Σκούμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: