ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Ο Βενιζέλος «για χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης» όπως δήλωσε έκανε πίσω στην ίδρυση «Ομίλου Προβληματισμού».
Ήταν γνωστό όμως ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τον είχαν στηρίξει ήταν αντίθετοι με αυτήν την κίνηση. Μόνοι 2 βουλευτές τον στήριζαν. Ο Λοβέρδος ήταν αντίθετος. Αυτοί που επέμεναν να γίνει ο όμιλος ήταν όσοι είχαν απομακρυνθεί από το ΓΑΠ και αυτοί που δεν είχαν εκλεγεί.
Υπέρ του ομίλου ήταν η ΣΕΛΗΝΗ .Eκανε και τραπεζώματα δεν ήταν παρών ο Λοβέρδος
Φοβούμενος και την αντίδραση ( μέχρι και διαγραφή) έκανε πίσω.
Τηλεφωνικά ο ΓΑΠ του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση αυτή.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

«Μετά τη συνάντηση της περασμένης Πέμπτης, που έγινε με πρωτοβουλία μου, έκανα, με συνείδηση ευθύνης, μια δήλωση στο όνομα της ενότητας και της προοπτικής του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση μου όμως αυτή δεν μπόρεσε να ανακόψει ένα οργανωμένο κύμα επιθέσεων κατά του δήθεν εσωτερικού εχθρού, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται η εσωστρέφεια την ώρα που ο λαός χρειάζεται μια ανάσα, έναν πολιτικό λόγο υπέρβασης που να δημιουργεί ελπίδα για το μέλλον.Αναλαμβάνω και πάλι την πρωτοβουλία να εκτονωθεί η κατάσταση. Παρακαλώ δημόσια τους συναδέλφους μου πανεπιστημιακούς και άλλους ενεργούς πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην ανανέωση των ιδεών της κεντροαριστεράς και γενικότερα του πολιτικού λόγου να μην προχωρήσουν στην δημιουργία ομίλου που κάποιοι θέλουν να τον εμπλέξουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.Αφού πρέπει να υποχωρήσει κάποιος, ας υποχωρήσω εγώ χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: